نوجوان ۱۵ ساله ایمیل مدیر "سیا" را هک کرد

یک نوجوان ۱۵ ساله انگلیسی به اتهام هک کردن ایمیل شخصی مدیر سازمان سیا بازداشت شد.
کد خبر: ۸۸۱۱۸۹
نوجوان ۱۵ ساله ایمیل مدیر "سیا" را هک کرد

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از دیلی میرور، پلیس فردی را دستگیر کرد که مسئول حملات سایبری به مقامات بلندپایه دولت آمریکا ازجمله رئیس سیا در اتاقش در بریتانیا بود. مقامات با کمک پلیس فدرال آمریکا نوجوانی 15 ساله را در منطقه میدلند شرقی دستگیر کردند که از نام مستعار Cracka در فضای مجازی استفاده می‌کرد.

این نوجوان به هک کردن چندین ایمیل شخصی در دولت آمریکا ازجمله جان برنان، مدیر سازمان سیا متهم است.

این بازداشت درحالی انجام شده است که برای چندین ماه گروهی با نام Crackas with attitude اطلاعات شخصی مربوط به برنان و همچنین جیمز کلاپر، مدیر امنیت ملی آمریکا، مارک جولیانو، معاون مدیر پلیس فدرال و همچنین جی جانسون، دبیر امنیت داخلی آمریکا را منتشر می‌کرد.

این نوجوان روز سه‌شنبه گذشته و به اتهام چندین مورد دسترسی غیرمجاز به اطلاعات رایانه این افراد بازداشت شد. طبق گزارشات منتشر شده این نوجوان به قید وثیقه آزاد شده است.

منبع:تسنیم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها